Máte aktivovaný zľavový kupón "SK24NIK041". 
Zobrazujú sa Vám špeciálne ceny a zľavy určené len pre Vás. Zrušiť zľavový kupón môžete TU
  • 2024 USA Západné pobrežie     
    Dvoulůžkový pokoj s balíčkem transportů z Prahy,
    Základná cena vč. raňajky a ubytovanie

    • 18.09.2024 - 01.10.2024 (14 dní)
      3.218 EUR za osobu
      Zľava: -20%
      Vybrať termín  
      «
  • 2024 USA Západné pobrežie     
    Dvoulůžkový pokoj s balíčkem transportů z Vídně,
    Základná cena vč. raňajky a ubytovanie

    • 18.09.2024 - 01.10.2024 (14 dní)
      3.198 EUR za osobu
      Zľava: -20%
      Vybrať termín  
      «

Program zájazdu:


1. deň: Prílet do Los Angeles!
Dopoludnia odlieta váš let z Prahy - Viedne do Los Angeles. Po vybavení príjazdových formalít vás privíta náš sprievodca a odvezie vás do nášho hotela. Parkovanie na letisku v Prahe/Viedni za vás zaistíme. Nutné nahlásiť pri rezervácii.

2. deň: Los Angeles Citytour - Laughlin!
Po raňajkách začíname našu pol dňovú prehliadku Los Angeles. Táto prehliadka ponúka vrcholy ako Beverly Hills, Hollywood Boulevard a Downtown. Navštívime Chinese Theater, prejdeme po Chodníku slávy a objavíme pulzujúcu energiu mesta. Zastavíme sa tiež v Bagdad Café a potom pokračujeme do Laughlinu (Mini Las Vegas).

3. deň: Laughlin - Grand Canyon - Flagstaff
Po raňajkách sa vydáme smerom k Grand Canyonu cez Kingman. Potom budeme pokračovať do Seligmanu, malého mesta, ktoré si zachovalo krásu starej Route 66. Popoludní sa dostaneme k Grand Canyonu s niekoľkými fotostopami pri rieke Colorado a v Painted Desert. Prespať budeme v Flagstaffe.

4. deň: Flagstaff - Monument Valley - Lake Powell - Kanab
Po raňajkách vyrazíme smerom k Monument Valley. Zastavíme sa v návštevníckom centre pri vstupe do parku, kde si môžete vychutnať úchvatný výhľad na Mittens a Merrick Butte. Potom pokračujeme smerom k jazeru Powell. Voliteľne: Možnosť zúčastniť sa letu nad jazerom Powell. Zastavíme sa pri mohutnej priehrade Glen-Canyon, druhej najvyššej betónovej oblúkovej priehrade v Amerike. Odtiaľ si môžete vychutnať výhľad na úchvatné jazero Powell, kde krištáľovo modrá voda špliecha o vysoké červené skalné steny rokliny. Prespať budeme v Kanab.

5. deň: Kanab - Bryce - Las Vegas
Po raňajkách pokračuje cesta do Utahu. Navštívime Bryce Canyon, 24 km veľký prírodný amfiteáter, kde prechádzka medzi pestrofarebným svetom pieskovcových veží a vrcholkov očarí vaše oči. Popoludní pokračujeme do Las Vegas. Večer máte možnosť zúčastniť sa našej exkurzie "Las Vegas pri nočnom osvetlení" (kultúrny balíček). Prenocovanie v Las Vegas.

6. deň: Las Vegas - Valley of Fire
Dnešný deň máte voľný, aby ste si mohli vychutnať množstvo atrakcií, ktoré Las Vegas ponúka. Okrem prvotriednych nákupných možností, rušných kasín a broadwayských predstavení môžete tiež jednoducho prechádzať po slávnom Las Vegas Strip a užívať si úchvatné pamiatky alebo nakupovať do vyčerpania v butikových obchodoch. Voliteľne dnes podnikneme výlet do Valley of Fire (zahrnuté v kultúrnom balíčku). Prenocovanie v Las Vegas.

7. deň: Las Vegas - Death Valley - Bakersfield
Odchod na prejazd "Death Valley" s nádhernými výhľadmi na jedno z najteplejších miest na Zemi. Zastavte sa na Ranči Furnace Creek. Pokračujte v ceste do Bakersfieldu, kde prenocujete.

8. deň: Bakersfield - Sequoia a Kings - Modesto
Odchod k návšteve Národného parku Sequoia, jedného z najkrajších v Kalifornii. Popoludní pokračujeme do Modesta alebo Mercedu na prenocovanie.

9. deň: Modesto - San Francisco
Po raňajkách sa vydáme do San Francisca. Prevedieme vás mestom - centrum, Union Square, Chinatown, Nob Hill a Russian Hill, Golden Gate Park, Golden Gate Bridge, Fisherman's Wharf. V rámci kultúrneho balíčka máte k dispozícii 2 výlety: 1. Plavba trajektom na Alcatraz. 2. San Francisco v noci. Prenocovanie v oblasti San Francisca.

10. deň: San Francisco - pobrežie Tichého oceánu - Santa Maria
Dnes ráno opouštíme San Francisco a vyrážíme směrem k poloostrovu Monterey, který je známý svými nádhernými domy a krásnými plážemi. Navštivte Fisherman's Wharf a slavnou Cannery Row v Monterey. Poté se podíváme do okouzlujícího města Carmel-by-the-Sea, které je známé svými malebnými domy, vyhlášenými uměleckými galeriemi a unikátními obchody. Odpoledne pokračujeme v cestě do Lompoc-Santa Maria, kde strávíme noc.

11. deň: Santa Maria - Santa Barbara - Malibu Beach - Santa Monica - Los Angeles
Odchod do Santa Barbary, kde palmami lemované promenády siahajú až k bielym piesočným plážam. Popoludní pokračujeme v ceste do Los Angeles cez pláž Malibu. Zastavíme sa v Santa Monice a navštívime nádherné molo a Third Street Promenade. Prenocovanie v Los Angeles.

12. deň: Los Angeles
Dnes máte voľný deň na vlastné objavovanie Los Angeles. Môžete si vychutnať mesto sami alebo sa môžete zúčastniť našej celodňovej exkurzie do San Diega (v cene kultúrneho balíčka).

13. deň: Los Angeles - návrat
Užite si posledné hodiny v Spojených štátoch podľa svojho uváženia. Skoro popoludní vás náš autobus prepraví na letisko, odkiaľ budete nastupovať na nočný let do Prahy - Viedne.

14. deň: Prílet do Európy
Na palube nočného letu z L.A. do Prahy - Viedne si oddýchnite a uvoľnite sa, aby ste sa ráno v "Starom svete" cítili dobre vyspaní a uvoľnení, s nezabudnuteľnými dojmami a spomienkami.

Dôležité:
Požaduje sa platný cestovný pas s platnosťou minimálne 6 mesiacov od dátumu návratového letu. Pre vstup do USA je tiež vyžadovaný formulár ESTA (Electronic System for Travel Authorization).

Cena nezahrnuje: Možné miestne a pobytové taxy v hoteli. Osobné náklady. Sprepitné pre vodiča a miestneho sprievodcu cca 55 USD na osobu a pobyt. Ďalšie vstupy a výlety nad rámec programu. Obedy a večera.



Cena zájazdu zahŕňa:

  • Let z z Prahy/Viedne do Los Angeles
  • batožina do 20 kg na osobu
  • príručná batožina do 8 kg (rozměry 20x40x50 cm) na osobu
  • Všetky transfery z letiska do hotela a späť na letisko
  • ZADARMO! Parkovanie osobného auta na letisku počas celej doby trvania zájazdu (1x na každú rezerváciu).
  • 12 nocí v hoteloch strednej triedy počas celého zájazdu
  • 12 raňajok v hoteli
  • Počas celého zájazdu je vám k dispozícii česky hovoriaci sprievodca

8 výletov v cene:

  • Los Angeles Citytour
  • Grand Canyon
  • Monument Valley
  • Bryce Canyon
  • Death Valley
  • Sequoia-Nationalparks
  • San Francisco City Tour
  • Monterey

Odporúčame:

  • Kultúrny balíček: Nočné Las Vegas, Valley of Fire, Alcatraz, Nočné San Francisco, San Diego




San Francisco


Santa Monica


Las Vegas