Máte aktivovaný zľavový kupón "SK24NIK041". 
Zobrazujú sa Vám špeciálne ceny a zľavy určené len pre Vás. Zrušiť zľavový kupón môžete TU
  • 2024 Slovensko Turčianske Teplice   
    Dvoulůžkový pokoj, hotel Veľká Fatra 3*,
    Základná cena vrátane plnej penzie

    • 08.12.2024 - 14.12.2024 (7 dní)
      499 EUR za osobu
      Zľava: -33%
      Vybrať termín  
      «

Program zájazdu:


Teplé pramene sa prvýkrát spomínajú v dokumentoch v tejto oblasti v 13. storočí. Udáva sa, že v roku 1423 sa tu kúpal kráľ Zigmund Luxemburský. Dnes sa tu liečia choroby pohybového ústrojenstva, urologické, kožné a gynekologické choroby. Zo zeme vystupuje sedem prameňov s prietokom až 30 l/s a teplotou medzi 38° a 47,5°C. Areál kúpeľov sa rozprestiera v južnej časti mesta a pozostáva z niekoľkých kúpeľných budov. Veľký, pamiatkovo chránený kúpeľný park sa rozprestiera cez 2 km až po Dolnú Štubňu.

1. deň:
Ubytovanie je zabezpečené v 3* hoteli Veľká Fatra v idylickom kúpeľnom meste Turčianske Teplice. Po ubytovaní v hotelových izbách máte možnosť ešte pred večerou absolvovať prechádzku po okolí hotela.

2. deň:
Po vydatnej raňajkách formou bufetu môžete absolvovať vstupnú prehliadku s odborným zdravotníckym personálom, ktorý pre vás pripravil vhodné kúpeľné procedúry pre spestrenie vášho kúpeľného pobytu. Obed. Na záver dňa sa podáva večera.

3. deň:
Raňajky, nasledujú 3 kúpeľné procedúry, obed. Večera.

4. deň:
Po raňajkách formou bohatého bufetu vás čakajú 2 kúpeľné procedúry. Nechajte sa rozmaznávať odborným personálom a užite si pokojný deň. Obed. Večera.

5. deň:
Raňajky, nasledujú 2 kúpeľné procedúry, obed. Večera.

6. deň:
Po raňajkách formou bohatého bufetu vás čakajú 3 kúpeľné procedúry. Nechajte sa rozmaznávať odborným personálom a užite si pokojný deň. Obed. Večera.

7. deň:
Po výborných raňajkách sa rozlúčite s hotelom a čaká vás cesta späť domov. Obdržíte obedový balíček na cestu (za príplatok).


Dôležité: Pre tento zájazd potrebujete platný občiansky preukaz alebo cestovný pas. Pri skupine cestujúcich s aspoň 25 osobami je k dispozícii sprievodca NIKAL.

Cena zájazdu zahŕňa:

  • 6 nocí v 3* hoteli Veľká Fatra v dvojlôžkovej izbe
  • Plnú penziu
  • 10 kúpeľných procedúr
  • Zadarmo: Tankovacia karta pri vlastnej doprave (v hodnote 10 EUR / osoba)


10 kúpeľných procedúr:

  • Po dobrovoľnej vstupnej prehliadke vám, na základe vašich potrieb, odborný zdravotnícky personál predpíše individuálny plán procedúr, ktoré absolvujete počas pobytu.




Príklad izby


Chutné jedlo