Máte aktivovaný zľavový kupón "SK24NIK041". 
Zobrazujú sa Vám špeciálne ceny a zľavy určené len pre Vás. Zrušiť zľavový kupón môžete TU

Program zájazdu:


Toto nádherné mestečko obklopené kopcomi Strážovských vrchov sa nachádza v západnom Slovensku. Vďaka liečivým termálnym prameňom patrí Trenčianske Teplice k najvyhľadávanejším a najstarším kúpeľom Slovenska. Vďaka jedinečnému umiestneniu kúpeľov pri horúcom prameni sú kúpele známe tiež ako „perla Karpát“. Trenčianske Teplice sa stali známymi tiež vďaka populárnemu filmovému festivalu Art film. Počas viac ako desaťročnej histórie festivalu kúpele privítali hviezdy ako Franco Nero, Gina Lollobrigida, Geraldine Chaplin, Annie Giradot, Sophia Loren, Ornella Muti, Jean Paul Belmondo. Rovnako tak bezpočet ďalších populárnych hercov z Českej republiky a Slovenska.

1. deň: 
Ubytovanie je zabezpečené v 3* hoteli Most Slávy v centre Trenčianskych Teplíc. Po ubytovaní v krásnych hotelových izbách (od 14:00) si môžete užiť napríklad krátku prechádzku po kúpeľnom meste alebo okolitej prírode. Večera v hoteli.

2. deň:
Raňajky, obed, rozpis procedúr, možnosť dobrovoľnej konzultácie so zdravotníckym personálom. Popoludní môžete absolvovať prehliadku mesta. Večera.

3. deň:
Raňajky, obed, 3 liečebné procedúry, večera.

4. deň:
Raňajky, obed, 2 liečebné procedúry. Večera.

5. deň:
Raňajky, obed, 2 liečebné procedúry, Večera.

6. deň:
Raňajky, obed, 3 liečebné procedúry. Večera.

7. deň:
Po bohatej raňajke formou bufetu sa rozlúčite s hotelom a vyberiete sa na cestu späť domov. Na cestu dostanete obedový balíček.


Dôležité: Pre tento zájazd potrebujete platný občiansky preukaz alebo cestovný pas. Pri skupine cestujúcich s aspoň 25 osobami je k dispozícii sprievodca NIKAL. O možnosti dobrovoľných výletov vás informuje sprievodca na mieste. (nie je zahrnuté v cene)

Cena zájazdu zahŕňa:

  • 6 nocí v 3* hoteli Most Slávy v dvojlôžkovej izbe
  • Plnú penziu
  • 10 kúpeľných procedúr
  • Zadarmo: Tankovacia karta pri vlastnej doprave (v hodnote 10 EUR/ osoba)


10 kúpeľných procedúr:

  • Po dobrovoľnej vstupnej prehliadke Vám, na základe Vašich potrieb, odborný zdravotnícky personál predpíše individuálny plán procedúr, ktoré absolvujete počas pobytu.




Hotel Most Slávy 3*


Príklad izby