Máte aktivovaný zľavový kupón "SK24NIK041". 
Zobrazujú sa Vám špeciálne ceny a zľavy určené len pre Vás. Zrušiť zľavový kupón môžete TU
  • 2024 Kuba     
    Dvoulůžkový pokoj s balíčkem transportů z Prahy,
    Základná cena 4 * hotely vrátane raňajok

    • 27.11.2024 - 08.12.2024 (12 dní)
      2.448 EUR za osobu
      Zľava: -22%
      Vybrať termín  
      «
  • 2024 Kuba     
    Dvoulůžkový pokoj s balíčkem transportů z Vídně,
    Základná cena 4* hotely vrátane raňajok

    • 27.11.2024 - 08.12.2024 (12 dní)
      2.398 EUR za osobu
      Zľava: -22%
      Vybrať termín  
      «

Program zájazdu:


1. deň: Príchod do Havany
Popoludní odletíte z Prahy/Viedne a večer pristanete pohodlne v Havane. Po vstupných formalitách vás na letisku privíta sprievodca a privedie do nášho hotela v Havane. Večera v hoteli. Parkovanie na letisku v Prahe / Viedni za vás zaistíme. Nutné nahlásiť pri rezervácii.

2. deň: Prehliadka Havany
Po raňajkách sa k nám pripojíte na okružný výlet po Havane. Navštívite námestie Revolúcie, Malecon Boulevard, University, Hotel Nacional de Cuba a Capitol. Pokračujete pešo Starou Havanou pozdĺž štyroch slávnych námestiach, Plaza San Francisco, Plaza Vieja, Plaza de Armas a Parque Central. Žiadna návšteva Havany by samozrejme nemala skončiť bez návštevy slávneho baru Hemingway. Rovnako tak je v našom programe slávna Fort El Morro, odkiaľ máte krásny výhľad na nábrežie. Večer v rámci Balíčku zážitkov návštívime jednu zo slávnych šou Tropicana, na ktorú vás zavezie jedno zo slávnych vozov 50. rokov, pre ktoré je Havana tak známa.

3. deň: Vinales - domov cigár
Po raňajkách je dnes voľný čas. Prípadne sa k nám pripojte na výlet do domova slávnych kubánskych cigár. Cestou do krasového údolia Vinales sa zastavujeme v hoteli Los Jazmines, odkiaľ máte nádherný výhľad. Samozrejme navštívime továreň na cigary, než sa vydáme do indiánskej jaskyne. Pešo prechádzame jaskyňou, ktorá končí pri podzemnej rieke. Odtiaľ pokračujeme na člnoch a pozveme vás na typický kreolský obed. Návrat do Havany a prenocovanie v našom hoteli

4. deň: Cienfuegos - perla juhu
Po raňajkách opustíme Havanu a vydáme sa na Cienfuegos. Cestou sa zastavujeme u Finca Touristic. Po príchode pôjdeme najskôr na prehliadku mesta so zaujímavosťami, ktoré ponúka táto perla juhu. Súčasťou programu je samozrejme návšteva a posedenie v Parque Marti a návšteva Palacio del Valle - architektonický klenot Kuby (zvonku). Prenocovanie v Cienfuegos s večerou v bungalove.

5. deň: Trinidad
Dnes máte voľný čas! Po raňajkách ale máte možnosť sa k nám pridať na výlet do Trinidadu (súčasť Balíčku kultúry). Prídeme do Trinidadu a navštívime okrem iného slávnu Finku Manaca Iznaga, zastavíme sa na vyhliadke Valle de San Luis, navštívime hrnčiarsku hlinu a prejdeme starú časť Trinidadu s Plaza Mayor a Plaza Real del jiġu. Samozrejme sa tiež zastavíme v bare Canchanchara, kde sa podáva osviežujúci medový kokteil. Pred návratom do hotela sa v miestnej reštaurácii podáva obed. Večera v hoteli.

6. - 10. deň: Santa Clara
Po raňajkách pokračujeme do Santa Clara, kde navštívime Revulotions Square a Che monument. Samozrejme by ste si nemali nechať ujsť návštevu ozbrojeného vlaku, než budete pokračovať do nášho plážového hotelu v Cayo Santa Maria. Tu strávite nasledujúcich 5 nocí s programom Ultra All Inclusive a užijete si naplno kubánsky život.

11. deň: Spiatočná cesta
Dnes je bohužiaľ čas rozlúčiť sa s najväčším karibským ostrovom! Podľa času vášho odletu vás autobus odvezie späť na letisko Havana (pri objednanom Balíčku transportov), odkiaľ si môžete užiť nočný let domov

12. deň: Prílet do Prahy / Viedne:
Po lete prídete uvoľnení a s nezabudnuteľnými dojmami späť domov. Dúfame, že ste si s nami dobre preskúmali Kubu.


Dôležité: Na túto cestu potrebujete platný cestovný pas, ktorý musí byť platný ešte aspoň 6 mesiacov po začatí spiatočnej cesty! Budete potrebovať vízum. Víza nie sú zabezpečované zo strany CK Nikal, každý klient si ich musí individuálne vybaviť.

Cena nezahŕňa: Možné miestne a pobytové taxy v hoteli. Osobné náklady. Ďalšie vstupy a výlety nad rámec programu. Prípadné sprepitné pre vodiča a miestneho sprievodcu.

Poznámka: Rezervácie podľa dostupnosti na termín. Realizácia zájazdu je podmienená dosiahnutím minimálneho počtu 30 účastníkov. O prípadnom zrušení zájazdu z dôvodu nedosiahnutia minimálneho počtu účastníkov bude zákazník informovaný najneskôr 5 týždňov pred jeho zahájením. Pri zrušení zájazdu z dôvodu nedosiahnutia minimálneho počtu účastníkov má účastník nárok na vrátenie zaplatenej zálohy/ceny zájazdu, avšak nemá právo na náhradu nákladov, ktoré v súvislosti s plánovaným zájazdom vynaložil (napríklad samostatne zakúpené letenky, letiskové poplatky, transfer z letiska a pod.). Cena za osobu v Eur v dvojposteľovej izbe.

Cena zájazdu zahŕňa:

  • 5 nocí vo vybraných top hoteloch na zájazde
  • 5 nocí v hoteli Roc Casa del Mar s ultra all inclusive
  • 10 x raňajky formou bufetu v hoteli
  • 5 x večera počas okružnej cesty
  • 5 x jedlo Ultra All Inclusive
    Po dobu Vašej cesty bezplatné parkovanie na letisku vo Viedni alebo v Prahe (nutné hlásiť vopred pri rezervácii
  • Doprava v programe okružnej cesty v komfortnom klimatizovanom autobuse
  • Česky hovoriaci NIKAL sprievodca


3 výlety v cene:

  • Havana - Citytour
  • Cienfuegos - Perla jihu!
  • Santa Clara




Capitol v Havane


Trinidad


Miestna pláž