Máte aktivovaný zľavový kupón "SK24NIK072". 
Zobrazujú sa Vám špeciálne ceny a zľavy určené len pre Vás. Zrušiť zľavový kupón môžete TU
  • 2024 Kuba     
    Dvoulůžkový pokoj s balíčkem transportů z Prahy,
    Základná cena 4 * hotely vrátane raňajok

    • 27.11.2024 - 08.12.2024 (12 dní)
      2.448 EUR za osobu
      Zľava: -22%
      Vybrať termín  
      «
  • 2024 Kuba     
    Dvoulůžkový pokoj s balíčkem transportů z Vídně,
    Základná cena 4* hotely vrátane raňajok

    • 27.11.2024 - 08.12.2024 (12 dní)
      2.398 EUR za osobu
      Zľava: -22%
      Vybrať termín  
      «

Program zájazdu:


1. deň: Príchod do Havany
Popoludní odletíte z Prahy/Viedne a večer pristanete pohodlne v Havane. Po vstupných formalitách Vás na letisku privíta sprievodca a privedie do nášho hotela v Havane. Večera v hoteli. Parkovanie na letisku v Prahe / Viedni za Vás zaistíme. Nutné nahlásiť pri rezervácii.

2. deň: Prehliadka Havany
Po raňajkách sa k nám pripojíte na okružný výlet po Havane. Navštívite námestie Revolúcie, Malecon Boulevard, University, Hotel Nacional de Cuba a Capitol. Pokračujete pešo Starou Havanou pozdĺž štyroch slávnych námestiach, Plaza San Francisco, Plaza Vieja, Plaza de Armas a Parque Central. Žiadna návšteva Havany by samozrejme nemala skončiť bez návštevy slávneho baru Hemingway. Rovnako tak je v našom programe slávna Fort El Morro, odkiaľ máte krásny výhľad na nábrežie. Večer  návštívime jednu zo slávnych show Tropicana (súčasť kultúrneho balíčka), na ktorú vás zavezie jedno zo slávnych vozov 50. rokov, pre ktoré je Havana tak známa.

3. deň: Vinales - domov cigár
Po raňajkách je dnes voľný čas. Prípadne sa k nám pripojte na výlet do domova slávnych kubánskych cigár (súčasť kultúrneho balíčka). Cestou do krasového údolia Vinales sa zastavujeme v hoteli Los Jazmines, odkiaľ máte nádherný výhľad. Samozrejme navštívime továreň na cigary, než sa vydáme do indiánskej jaskyne. Pešo prechádzame jaskyňou, ktorá končí pri podzemnej rieke. Odtiaľ pokračujeme na člnoch a pozveme vás na typický kreolský obed. Návrat do Havany a prenocovanie v našom hoteli

4. deň: Cienfuegos - perla juhu
Po raňajkách opustíme Havanu a vydáme sa na Cienfuegos. Cestou sa zastavujeme u Finca Touristic. Po príchode pôjdeme najskôr na prehliadku mesta so zaujímavosťami, ktoré ponúka táto perla juhu. Súčasťou programu je samozrejme návšteva a posedenie v Parque Marti a návšteva Palacio del Valle - architektonický klenot Kuby (zvonku). Prenocovanie a večera v hoteli.

5. deň: Trinidad
Dnes máte voľný čas! Po raňajkách ale máte možnosť v rámci kultúrneho balíčka sa k nám pridať na výlet do Trinidadu. Prídeme do Trinidadu a navštívime okrem iného slávnu Finku Manaca Iznaga, zastavíme sa na vyhliadke Valle de San Luis, navštívime hrnčiarsku hlinu a prejdeme starú časť Trinidadu s Plaza Mayor a Plaza Real del jiġu. Samozrejme sa tiež zastavíme v bare Canchanchara, kde sa podáva osviežujúci medový kokteil. Pred návratom do hotela sa v miestnej reštaurácii podáva obed. Večera v hoteli.


6. - 10. deň: Santa Clara
Po raňajkách pokračujeme do Santa Clara, kde navštívime Revulotions Square a Che monument. Samozrejme by ste si nemali nechať ujsť návštevu ozbrojeného vlaku, než budete pokračovať do nášho plážového hotelu v Cayo Santa Maria. Tu strávite nasledujúcich 5 nocí s programom Ultra All Inclusive a užijete si naplno kubánsky život.

11. deň: Spiatočná cesta
Dnes je bohužiaľ čas rozlúčiť sa s najväčším karibským ostrovom! Podľa času vášho odletu Vás autobus odvezie späť na letisko Havana, odkiaľ si môžete užiť nočný let domov.

12. deň: Prílet do Prahy / Viedne:
Po lete prídete uvoľnení a s nezabudnuteľnými dojmami späť domov. Dúfame, že ste si s nami dobre preskúmali Kubu.


Dôležité: Na túto cestu potrebujete platný cestovný pas, ktorý musí byť platný ešte aspoň 6 mesiacov po začatí spiatočnej cesty! Budete potrebovať vízum. Víza nie sú zabezpečované zo strany CK Nikal, každý klient si ich musí individuálne vybaviť na vlastné náklady.

Cena nezahŕňa: Možné miestne a pobytové taxy v hoteli. Osobné náklady. Ďalšie vstupy a výlety nad rámec programu. Prípadné sprepitné pre vodiča a miestneho sprievodcu. Cestovné poistenie.

Poznámka: Rezervácie podľa dostupnosti na termín. Realizácia zájazdu je podmienená dosiahnutím minimálneho počtu 30 účastníkov. O prípadnom zrušení zájazdu z dôvodu nedosiahnutia minimálneho počtu účastníkov bude zákazník informovaný najneskôr 5 týždňov pred jeho zahájením. Pri zrušení zájazdu z dôvodu nedosiahnutia minimálneho počtu účastníkov má účastník nárok na vrátenie zaplatenej zálohy/ceny zájazdu, avšak nemá právo na náhradu nákladov, ktoré v súvislosti s plánovaným zájazdom vynaložil (napríklad samostatne zakúpené letenky, letiskové poplatky, transfer z letiska a pod.). Cena za osobu v Eur v dvojposteľovej izbe.

Cena zájazdu zahŕňa:

  • 5 nocí vo vybraných hoteloch počas okružnej cesty
  • 5 nocí v hoteli Roc Casa del Mar s ultra all inclusive
  • 10 x raňajky formou bufetu v hoteli
  • 5 x večera počas okružnej cesty
  • 5 x jedlo Ultra All Inclusive
  • Doprava v programe okružnej cesty v komfortnom klimatizovanom autobuse
  • Česky hovoriaci NIKAL sprievodca  
  • Bezplatné parkovanie na letisku vo Viedni alebo v Prahe (nutné hlásiť vopred pri rezervácii)


Odporúčame:

  • Kultúrny balíček: Vinales - domov cigár (3. deň), Trinidad (5. deň)
  • Komplexné cestovné poistenie


3 výlety v cene:

  • Havana - Citytour
  • Cienfuegos - Perla jihu!
  • Santa Clara



Capitol v Havane


Trinidad


Miestna pláž