Máte aktivovaný zľavový kupón "SK24NIK041". 
Zobrazujú sa Vám špeciálne ceny a zľavy určené len pre Vás. Zrušiť zľavový kupón môžete TU

Program zájazdu:


V tichom zalesnenom údolí potoka Brusnianka sa nachádza, na úpätí majestátnych štítov Nízkych Tatier, kúpele Brusno. Vody obsahujúce hydrogenuhličitan, síran, vápnik a horčík z minerálnych prameňov boli objavené v roku 1829. Úspešne sa používajú na liečbu ochorení tráviaceho traktu, metabolizmu a krvného obehu. Základom liečby sú pitné kúry v súvislosti s vodoliečbou, elektroliečbou, rehabilitačnými cvičeniami a masážami. Najväčším lákadlom kúpeľov je však čistý vzduch, ticho a nádherná krajina s krásnym výhľadom na neďaleké štíty Nízkych Tatier.

1.deň:
Ubytovanie je zabezpečené v 4* hoteli Poľana v idylickej kúpeľnej obci Brusno. Po ubytovaní v hotelových izbách máte možnosť ešte pred večerou absolvovať prechádzku po okolí hotela.

2.deň:
Po bohatej raňajkách formou bufetu môžete absolvovať vstupnú prehliadku s odborným zdravotníckym personálom, ktorý pre vás pripravil vhodné kúpeľné procedúry na spríjemnenie vášho kúpeľného pobytu. Obed. Na záver dňa sa podáva večera.

3.deň:
Raňajky, nasledujú 3 kúpeľné procedúry, obed. Večera.

4.deň:
Po raňajkách formou bohatej bufetu vás čakajú 2 kúpeľné procedúry. Nechajte sa rozmaznávať odborným personálom a užite si tichý deň. Obed. Večera.

5.deň:
Raňajky, nasledujú 2 kúpeľné procedúry, obed. Večera.

6.deň:
Po raňajkách formou bohatej bufetu vás čakajú 3 kúpeľné procedúry. Nechajte sa rozmaznávať odborným personálom a užite si tichý deň. Obed. Večera.

7.deň:
Po vynikajúcich raňajkách sa rozlúčite s hotelom a čaká vás cesta späť domov.


Dôležité: Pre tento zájazd potrebujete platný občiansky preukaz alebo cestovný pas. Pri skupine cestujúcich s aspoň 25 osobami je k dispozícii sprievodca NIKAL.

Cena zájazdu zahŕňa:

  • 6 nocí v 4* hoteli Poľana v dvojlôžkovej izbe
  • Plnú penziu
  • 10 kúpeľných procedúr
  • Zadarmo: Tankovacia karta pri vlastnej doprave (v hodnote 10 EUR/ osoba)


10 kúpeľných procedúr:

  • Po dobrovoľnej vstupnej prehliadke Vám, na základe Vašich potrieb, odborný zdravotnícky personál predpíše individuálny plán procedúr, ktoré absolvujete počas pobytu.




Príklad izby


Reštaurácia