-
2025 Slovensko Trenčianske Teplicehotel Most Slávy, Dvoulůžkový pokoj,
Základná cena vč. ubytovanie + raňajky + 10 procedúr
-
Vybrať termín«
-
Vybrať termín«19.01.2025 - 25.01.2025 (7 dní)338 EUR za osobuZľava: -55%
-
26.01.2025 - 01.02.2025 (7 dní)358 EUR za osobuZľava: -53%
-
09.03.2025 - 15.03.2025 (7 dní)448 EUR za osobuZľava: -45%
-
22.06.2025 - 28.06.2025 (7 dní)578 EUR za osobuZľava: -37%
-
Toto nádherné mestečko obklopené kopcomi Strážovských vrchov sa nachádza v západnom Slovensku. Vďaka liečivým
termálnym prameňom patrí Trenčianske Teplice k najvyhľadávanejším
a najstarším kúpeľom Slovenska. Vďaka jedinečnému
umiestneniu kúpeľov pri horúcom prameni sú kúpele
známe tiež ako „perla Karpát“.
Trenčianske Teplice sa stali známymi tiež vďaka populárnemu
filmovému festivalu Art film. Počas
viac ako desaťročnej
histórie festivalu kúpele privítali hviezdy ako Franco
Nero, Gina Lollobrigida, Geraldine Chaplin, Annie Giradot,
Sophia Loren, Ornella Muti, Jean Paul Belmondo.
Rovnako tak bezpočet ďalších populárnych hercov z Českej
republiky a Slovenska.
1. deň:
Ubytovanie je zabezpečené v 3* hoteli Most Slávy
v centre Trenčianskych Teplíc. Po ubytovaní v krásnych hotelových
izbách (od 14:00) si môžete užiť napríklad krátku prechádzku po
kúpeľnom meste alebo okolitej prírode. Večera v hoteli.
2. deň:
Raňajky, obed, rozpis procedúr, možnosť dobrovoľnej konzultácie so
zdravotníckym personálom. Popoludní môžete absolvovať prehliadku
mesta. Večera.
3. deň:
Raňajky, obed, 3 liečebné procedúry, večera.
4. deň:
Raňajky, obed, 2 liečebné procedúry. Večera.
5. deň:
Raňajky, obed, 2 liečebné procedúry, Večera.
6. deň:
Raňajky, obed, 3 liečebné procedúry. Večera.
7. deň:
Po bohatej raňajke formou bufetu sa rozlúčite s hotelom a vyberiete sa
na cestu späť domov. Na cestu dostanete obedový balíček.
Dôležité: Pre tento zájazd potrebujete platný občiansky preukaz alebo cestovný pas. Pri skupine cestujúcich s aspoň 25 osobami je k dispozícii sprievodca NIKAL.
O možnosti dobrovoľných výletov vás informuje sprievodca na mieste. (nie je zahrnuté v cene)
- 6 nocí v 3* hoteli Most Slávy v dvojlôžkovej izbe
- Plnú penziu
- 10 kúpeľných procedúr
- Zadarmo: Tankovacia karta pri vlastnej doprave (v hodnote 10 EUR/ osoba)
- Po dobrovoľnej vstupnej prehliadke Vám, na základe Vašich potrieb, odborný zdravotnícky personál predpíše individuálny plán procedúr, ktoré absolvujete počas pobytu.
Hotel Most Slávy 3*
Príklad izby
Užitočné informácie o SLOVENSKU
Slovensko, malebná krajina v strednej Európe, je známe svojimi nádhernými horami, historickými hradmi a bohatou ľudovou tradíciou. Turisti sem prichádzajú, aby si užili krásy Vysokých Tatier, malebné dediny a termálne kúpele. Slovensko ponúka kombináciu prírodných krás, kultúrnych pamiatok a moderného mestského života, kde sa stretáva tradičná pohostinnosť s modernými službami a atrakciami.
PRAKTICKÉ INFORMÁCIE
Mena
euro (EUR)
1 € = 24,50 Kč (približne)
Platby kartou sú bežné a dostupné vo väčšine obchodov, reštaurácií a hotelov. Odporúčame mať aj hotovosť pre menšie podniky alebo vidiecke oblasti.
Časové pásmo
UTC +1 hodina (stredoeurópsky čas), +2 hodiny počas letného času
Rozdiel oproti Českej republike: žiadny v zime, +1 hodina v lete
Telekomunikácie
Predvoľba Slovenska je +421
Wi-Fi je široko dostupná, najmä v mestách, hoteloch a kaviarňach. Pre dlhodobý pobyt odporúčame zakúpiť miestnu SIM kartu.
Elektrina
Zástrčky typu C a E
Elektrické napätie je 230 V, frekvencia 50 Hz. Rovnaké zástrčky ako v Českej republike, adaptér nie je potrebný.
JEDLO A NÁPOJE
Slovenská kuchyňa je známa svojimi sýtymi a chutnými pokrmami. Typické jedlá sú často založené na jednoduchých a dostupných surovinách, ako sú zemiaky, kapusta a mliečne výrobky. Slovenské špeciality odrážajú tradičný vidiecky život a pohostinnosť.
Bryndzové halušky
tradičné jedlo zo zemiakových halušiek s ovčou bryndzou a opečenou slaninou
Kapor na Vianoce
tradičný vyprážaný kapor podávaný so zemiakovým šalátom, typický pre vianočnú večeru
Žinčica
tradičný kyslý mliečny nápoj, často podávaný k haluškám
Lokše
tenké zemiakové placky, ktoré sa podávajú s husacou pečeňou alebo ako príloha k husaciemu mäsu
Segedínsky guláš
guláš z bravčového mäsa a kyslej kapusty, podávaný s knedľami
Trdelník
sladké kysnuté pečivo, obaľované v cukre a orechoch, pečené na otvorenom ohni
Korbáčik
údený syr vo forme povrázkov, často podávaný ako občerstvenie k pivu
Kapustnica
tradičná kapustová polievka s klobásou, sušenými hubami a ďalšími ingredienciami, typická najmä v zimnom období
Slovenské pivo
rôzne druhy pív, ktoré sú obľúbené po celej krajine, podávané k tradičným pokrmom
Slovenská kuchyňa je jednoduchá a chutná, ideálna pre tých, ktorí majú radi sýte jedlá.