Máte aktivovaný zľavový kupón "SK24NIK041". 
Zobrazujú sa Vám špeciálne ceny a zľavy určené len pre Vás. Zrušiť zľavový kupón môžete TU

Program zájazdu:


Obec leží v strede Liptova a je to skutočný klenot. Prvá zmienka o Liptovskom Jáne je z roku 1327, obec bola známa už v 14.storočí svojimi liečivými prameňmi. Liečivá minerálna voda sa nachádza na okraji obce v prírodnom prameni, ktorý miestni volajú „kaďa“. Turisti radi navštevujú Liptovský Ján, ktorý je bránou do Jánskej doliny, jednej z najkrajších dolín národného parku Nízke Tatry. V oblasti sa nachádza bohatá fauna a flóra, ako aj mnohé jaskyne a pramene. Vitajte v Národnom parku Nízke Tatry!

1. deň:
Príjazd do Vášho 3* hotela Avena, ktorý sa nachádza v tichom horskom prostredí Jánskej doliny neďaleko obce Liptovský Ján. Po ubytovaní v krásnych hotelových izbách (od 14:00) si môžete užiť napríklad krátku prechádzku po kúpeľnom meste alebo okolitej prírode. Večera v hoteli.

2. deň:
Raňajky, obed, rozpis procedúr, možnosť dobrovoľnej konzultácie so zdravotníckym personálom. Popoludní môžete absolvovať prehliadku mesta. Večera.

3. deň:
Raňajky, obed, 3 liečebné procedúry, večera.

4. deň:
Raňajky, obed, 2 liečebné procedúry. Večera.

5. deň:
Raňajky, obed, 2 liečebné procedúry, Večera.

6. deň:
Raňajky, obed, 3 liečebné procedúry. Večera.

7. deň:
Po bohatej raňajke formou bufetu sa rozlúčite s hotelom a vyberiete sa na cestu späť domov. .


Dôležité: Pre tento zájazd potrebujete platný občiansky preukaz alebo cestovný pas. Pri skupine cestujúcich s aspoň 25 osobami je k dispozícii sprievodca NIKAL. O možnosti dobrovoľných výletov vás informuje sprievodca na mieste. (nie je zahrnuté v cene)

Cena zájazdu zahŕňa:

  • 6 nocí v 3* hoteli Avena v dvojlôžkovej izbe
  • Plnú penziu
  • 10 kúpeľných procedúr
  • Zadarmo: Tankovacia karta pri vlastnej doprave (v hodnote 10 EUR/ osoba)


10 kúpeľných procedúr:

  • Po dobrovoľnej vstupnej prehliadke Vám, na základe Vašich potrieb, odborný zdravotnícky personál predpíše individuálny plán procedúr, ktoré absolvujete počas pobytu.




Príklad izby


Reštaurácia